dimarts, 10 de maig del 2011

Activitat 8. NETVIBES

Uf per fi dono per acabada l'activitat núm. 8 He disfrutat fent-la però també hi he hagut d'invertir molt més temps que les anteriors.
En general m'ha agradat aquesta aplicació, la trobo molt útil potser més pensant en el tema personal més privat. Això que ho puguis veure tot el que sols consultar a l'escriptori, incloent-hi els missatges de correu, entrades del facebook etc El que no acabo de veure tan clar és el fet de tenir-ho com a escriptori públic de biblioteques potser és que no n'he vist mai cap amb això, accés públic i estic més acostumada a lo habitual com són els blogs però mirant-ne algún de penjat a la red, el de la biblioteca d'Andorra de Teruel per exemple hi veig massa informació i atabala una mica. Suposo que per això hi estem tanta estona configurant-lo jejeje hi posaries de tot però llavors veus que perquè ho consulti una altra persona és excessiu i agobiant.
Més o menys em sembla que hi he inclòs tot el que es demanava a l'activitat. I ha quedat ben bonic, una altra cosa que aprecio molt també és la diversitat de plantilles, dissenys i colors que pots triar per fer-te el teu escriptori totalment al teu gust.
El meu escriptori Netvibes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada