divendres, 6 de maig del 2011

Activitat 6 i 7. YOUTUBE i PODCAST

Respecte a l'activitat n. 6 Vídeo a Youtube tot i que l'he feta amb un vídeo musical, la setmana que ve el poble de Sant Joan de Vilatorrada grava un lipdub per promocionar el poble i la seva Festa Major, i la biblioteca també hi serem. Així doncs, prometo penjar llavors aquest lipdub!
-------------------------------------------------
Per altra banda, he penjat un podcast utilitzant la útil conversió de text a veu de loquendo que em sembla és l'única web que ofereix la opció d'una veu en català i a sobre, la masculina (Jordi) és la d'Abel Folk! genial!
El podcast és el missatge que posarem pels altaveus de la biblioteca durant aquesta setmana informant i animant a la gent a apuntar-se al grup de la biblioteca per a la propera gravació del LipDub del dissabte. M'ha anat bé aprofitant aquesta activitat jejeje
També he fet una gravació del missatge amb la meva veu però apart de que en el meu portàtil la opció del micro és una mica pobre, he preferit posar-hi una veu "neutre" i "desconeguda" pels usuaris de la biblio respecte al personal que treballa allà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada